Budapest Főváros II. kerület Örmény Önkormányzat Beszámolója 1-2., (Szerkesztette: Issekutz Sarolta)

Könyvek, folyóiratok

Szerző / szerkesztő: Issekutz Sarolta
Megjelenés: Budapest Főváros II. kerület Örmény Önkormányzat, 2019
Kiegészítő információk: (24+20. p.) Tipográfia, oldaltervek, borítóterv: www.artisthus.hu
ISBN / ISSN:
Letölthető anyagok: MOT_B023_DSZ_2KeruletBeszamolo


A Budapest Főváros II. kerület Örmény Önkormányzat által kiadott Beszámoló első része a ciklus első felében végzett munkájukat mutatja be. Felsorolja a megvalósult programokat, a kiadott könyveket, támogatott eseményeket, megnyitott kiállításokat. Elolvashatjuk a KÖZÖS ÖRMÉNY CÉLOK NYILATKOZATÁban foglaltakat, és magyarázatot a nyilatkozat létrejötte okairól. A kiadvány segít a nemzetiségi választások szabályozását megérteni, leírja a regisztráció és szavazás menetét. A Beszámoló első kötete bemutatja az Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesületet és elnökét (egyben a II. kerületi örmény önkormányzat elnökét), dr. Issekutz Saroltát.

A Beszámoló második része a ciklus második felében végzett munkájukat mutatja be. Felsorolja a megvalósult programokat, a kiadott könyveket, támogatott eseményeket, megnyitott kiállításokat. Megismerhetjük az Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesület jelölőszervezet II. kerületi képviselőit és képviselőjelöltjeit és elolvashatjuk azt a választási felhívást, amelyben leírják, hogy milyen okokból létfontosságú a magyarörmény közösség számára a szavazás.

Partnereink és támogatóink

 

KONTAKT
Erdélyi Örmény Kulturális Egyesület
Iroda: 1015 Budapest, Donáti u. 7/a
Postacím: 1251 Budapest, Pf. 70.
Telefon / Fax: 36/1/201-1011
magyar.ormeny@t-online.hu

Amennyiben kérdése lenne az itt olvasott tartalmakkal kapcsolatban, vagy információi vannak örmény vonatkozású történelmi vagy kulturális tényekről, kérjük írjon nekünk e-mailben a magyar.ormeny@t-online.hu címre. Köszönjük!

Copyright @ Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesület 2018 Minden jog védve!