Támogatók, partnerek

A Magyarörmény Tudástár létrejöttét támogatta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Úr, aki saját keretéből biztosított támogatást az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkárság közreműködésével, amely eredményeként sikerült az Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesületnek a www.magyarormenytudastar.hu honlapot megterveztetni, a fejlesztéseket elvégeztetni és bizonyos mennyiségig a tartalom előállításokat, feltöltéseket elvégezni.

 

Köszönet a projekt közreműködőinek, hogy megvalósult a projekt.

 

Köszönet a Budapest Főv. II. kerületi Örmény Önkormányzatnak és a Ferencvárosi Örmény Nemzetiségi Önkormányzatnak, hogy támogatási szándékukkal biztonságot teremtettek a projekt megvalósításához.

Tudástár

Válassza ki, hogy milyen típusú műveket szeretne megtekinteni. Amennyiben egy bizonyos téma érdekli, kérjük használja a fenti kulcsszavas keresőt, vagy a Téma szerinti keresést.

Partnereink és támogatóink

 

KONTAKT
Erdélyi Örmény Kulturális Egyesület
Iroda: 1015 Budapest, Donáti u. 7/a
Postacím: 1251 Budapest, Pf. 70.
Telefon / Fax: 36/1/201-1011
magyar.ormeny@t-online.hu

Amennyiben kérdése lenne az itt olvasott tartalmakkal kapcsolatban, vagy információi vannak örmény vonatkozású történelmi vagy kulturális tényekről, kérjük írjon nekünk e-mailben a magyar.ormeny@t-online.hu címre. Köszönjük!

Copyright @ Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesület 2018 Minden jog védve!